Dr. Oetker

Acasă, în Laponia, Moșu’ are multe guri de hrănit. Bine, gurițe, nu chiar guri, că noi elfii suntem mai mici. Moșu’ știe că e mai multă veselie în casă de câte ori ne face fursecurile noastre preferate cu gem.

Ingrediente

    Pentru aluat:
  • 1 plic Mix pentru fursecuri sau biscuiți
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 20 ml lapte
  • Pentru decor:
  • 2-3 linguri de gem de caise
  • Migdale mărunțite (tocate) sau zahăr candel

Mod de preparare

    Aluat:
  • Mixul pentru fursecuri sau biscuiți, untul și oul și laptele se pun se pun într-un vas și se amestecă cu spiralele mixerului până la omogenizare.
  • Din aluatul obținut se fac biluțe de mărimea unei nuci.
  • Se pot presăra migdale (tocate) sau zahăr candel.
  • Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt. Se face o adâncitură în mijloc cu coada unei linguri și se pune gem.

COACERE

Timp de coacere: 15 – 20 minute.
Cuptor electric: 180º C (preîncălzit).
Cuptor cu gaz: treapta 2 – 3 (preîncălzit).

Important: te rog să ții cont și de indicațiile de coacere ale cuptorului tău!
Gust delicios, garantat de elfi!

cedorestemosu.ro
Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles ×